14 Haziran 2010 Pazartesi

KAYISI KEBABI






















MALZEMELER

*200 gram kuşbaşı et
*200 gram kuru ekşi kayısı
*2 baş kurusoğan
*1 yk salça ve zeytinyağı







HAZIRLANIŞI

Kurusoğanlar küçük küçük doğranır
kuşbaşı etlerde soğanla beraber kavrulur
etler suyunu çekince kayısılar ilave edilir.
ben düdüklü tencereyi tercih ettim
tencerenin ağzı kapatılır
20 dakika kısık eteşte pişirlir
yapımı kolay çok da leziz bir yemek
herkese tavsiye ederim.



2 yorum:

ayfersultan dedi ki...

sa.ellerine sağlık Sivastada bunu yapıyorlar ama ben hiç yemedim mutlaka güzeldir,afiyet olsun..A.E.O

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Kayısı kebabı nefis görünüyor, ellerinize sağlık.
************
Hastalara şifa,borçlulara eda,kimsesizlere hami,muhtaca dost eli,
Küslere barış,işsize iş,mekanı olmayana hayırlı mekan,
Evladı olmayana hayırlı evlad,rızgı dar olanlara bolluk,
Sıkıntısı olanlarada hayırlı kolaylık nasib eyle YA RABBİ..!
Dualarınız kabul,kandiliniz mübarek olsun.